суббота, 29 декабря 2012 г.

Блог

  
авторка блогу Колобродова Інна Владиленівна

звездочки
Педагогічний дизайн (Instructional design) — відносно нове поняття в сучасній системі освіти. В його основу покладено систематичне застосування знань про ефективну інформаційно-педагогічну роботу, вибудовування навчального процесу з «відкритою архітектурою» або з «відкритим вихідним кодом» і створення справжнього сучасного навчального середовища.
Частина цього блогу присвячена мобільної освіти (m-learning) і іншим трендам сучасної математичної освіти. Мобільна освіта тісно пов'язана з електронною і дистанційною освітою, відмінністю є застосування мобільних пристроїв при використанні портативних технологій. Мобільне навчання зменшує обмеження щодо отримання освіти за місцезнаходженням за допомогою портативних пристроїв.
Блог орієнтований на викладачів, які використовують у своїй роботі МЕРЕЖЕВІ технологи. На сторінках блогу
викладені мої Електронні Освітні Ресурси і кілька студентських робіт. 
Всі мої матеріали доступні для завантаження. 
тут (треба натиснути), на сайті http://osvita.ua, моя стаття "Використання сервісів Web 2.0 мережі Інтернет для розвитку інформаційної культури викладача коледжу та впровадження онлайн-навчання в навчальний процес.











4 комментария:

  1. Инна Владиленовна,спасибо за ваш итоговый продукт! Он отличается логичностью,продуманностью содержания, его полезностью для коллег и разнообразием представленных ЭОР по функциям и по сервисам для их создания.Думаю, коллеги найдут много интересных идей для заимствования.Лично мне не хватило методического комментария, возможно,это будет в будущем. В любом случае спасибо за сотрудничество и ваше участие в семинаре.Успехов в наступившем году!

    ОтветитьУдалить
  2. Спасибо за поздравления и комментарий. Работу продолжу, пожалуй.

    ОтветитьУдалить
  3. Спасибо, Инна Владиленовна, за такой познавательный блог: радует все, и оформление, и разнообразие, а главное - доступность для каждого размещенной информации. Спасибо, что делитесь своим бесценным опытом и навыками с нами, молодыми преподавателями и студентами, нам действительно есть чему у Вас поучиться и теперь мы знаем к чему нам надо стремиться!))) Так держать!

    ОтветитьУдалить
  4. чтобы включить флеш в хроме https://www.youtube.com/watch?v=UkIAU2MAAck

    ОтветитьУдалить